Sisällysluettelo:

Scott Deroue vie voiton ja sijoittui Supersport 300 -sarjan toiseksi Qatarissa Carrascon yrityksistä huolimatta

Anonim

Supersport 300 -sarjan MM-sarjalla oli omistaja jo kuukausi sitten kruunun voittaneen Manu Gonzálezin voiton jälkeen, mutta Qatarin tapahtumassa Scott deroue Hän on laittanut kaiken lihan grilliin voittaakseen voiton ja ansaitun kakkossijan.

Suuri uhri on ollut Ana Carrasco, joka ei ole pystynyt ohjaamaan uudelleen kilpailua monilla virheillä, jossa hän sijoittui lopulta viidenneksi ja antoi hopeamitalin hollantilaiselle yrittäessään uudestaan ja uudestaan.

Voitto ääripäässä Scott Derouelle

Supersport 300 Qatar 2019 1

Vaikka Carrasco selvisi täydellisesti liikennevalon sammuessa, Kawasakin virhe putosi viidenneksi Edwards, Deroue, Ieraci ja González. Onneksi Carrasco vastasi nopeasti ja ensimmäisellä kierroksella hän toipui kolmanneksi, kun taas Edwards yritti lähteä yksin.

Ennen ensimmäisen kierroksen päättymistä Carrascon eteneminen keskeytettiin, kun hän oli mukana kilpailussa Ieracin kanssa, joka vei hänet pois radalta. putoaa kymmenennelle sijalle ja joudun toipumaan nopeasti kilpailussa, joka on täynnä virheitä.

Supersport 300 Qatar 2019 3

Kun kilpailun kärjessä oli paljon toimintaa 10 kuljettajan ryhmässä, Deroue sijoittui kilpailun kärkeen taistelussa Gonzálezin, Ieracin ja Carrascon kanssa, jossa päätettiin sen puolesta, kumpi putoaa juoksijaan. -ylös. Kolmois ohituksessa kahdeksan kierroksen jälkeen Carrasco siirtyi ensimmäiselle sijalle ensimmäistä kertaa.

Carrasco yritti katkaista ryhmän ja paeta, mutta pitkä suora ja lipsahdus estivät häntä rikkomasta ryhmää. Viisi kierrosta jäljellä a pelottaa etupäässä Ceheguín menetti itseluottamuksen ja Deroue siirtyi pian johtoon.

Supersport 300 Qatar 2019 2

Johdon vaihdot seurasivat toisiaan koko loppukilpailun ajan varmuudella, että voitto ratkeaa viimeisellä kierroksella, mutta Carrasco yritti uudelleen ja kolmen puuttuessa ruutulipulle Murcian, mutta jälleen kerran ilman onnea.

Viimeisellä kierroksella Carrasco oli liian jäljessä, kun taas Deroue seurasi Meuffelsia, jonka näimme odottamatta ottavan ensimmäisen. Kaikista yrityksistään huolimatta Carrasco saattoi olla vain viides Deroue nappasi voiton Meuffelsilta samalla maaliviivalla. Siksi kakkonen kannatti Derouen jättämistä Carrascon kolmanneksi sukupolvessa.