Sisällysluettelo:

Cairoli ja Olsen hyödyntävät Herlingsin ja Pradon vammoja Ison-Britannian MXGP:ssä

Anonim

Upea Matterley Basin -rata on jälleen kerran ollut paikka, jossa Motocrossin maailmanmestaruuskilpailut Se on laskeutunut Brittein saarille. Siellä poissaolot ovat olleet päähenkilöitä Jeffrey Herlingsin ja Jorge Pradon poissa ollessa, jättäen KTM-armeijan kosketelluksi, mutta ei upotettuna.

Maksimikategoriassa on ollut palonkestävä Antonio Cairoli joka on voittanut voiton nostamalla oranssin moottoripyöränsä palkintokorokkeen korkeimmalle tasolle, kun taas MX2-sarjassa Jorge Pradon suurin kilpailija tällä kaudella, Thomas Kjer Olsen, on tehnyt upean tuplauksen.

Tony Cairoli voittaa Tim Gajserin vastustuksen

Mxgp Iso-Britannia 2019 1

Sää on suosinut tällä kertaa motocrossin maailmanmestaruuskilpailuissa. Sateen puute ja kevätaurinko ovat synnyttäneet kilpailuja, joissa Britannian kukkulat ovat olleet täynnä faneja, jotka ovat innokkaita näkemään yhden moottoripyöräilyn kovimmista lajeista.

Huolimatta siitä, että lauantain aika-ajon nopein oli Tim Gajser, hondalainen ei voinut estää sitä, kun ovi putosi ensimmäisellä kierroksella. Antonio Cairoli joka ottaisi vakaasti kilpailun johtajuuden.

Mxgp Iso-Britannia 2019

Ensimmäisestä mutkasta lähtien Cairoli pysyi testin kärjessä hallitessaan etuaan erittäin aktiiviseen Tim Gajer. Hondan slovenialainen oli ainoa ratsastaja, joka pystyi pysymään italialaisen perässä, ja näyttää siltä, että numero 243 on palannut palauttamaan muotonsa, joka johti hänet mestaruuteen MX2-sarjassa vuonna 2015 ja MXGP:ssä vuonna 2016.

Gajser onnistui ohittamaan Cairolin ja etäisyyden, mutta vain yhden kierroksen jälkeen kärsi erittäin kovan kaatumisen nopeassa osiossa neljänneksestä alas. Yllättäen hän nousi, aloitti pyörän ja palasi testiin kolmannella sijalla ohjaustangon taipuessa taistelemaan Clement Desallea vastaan kolmannesta sijasta.

Mxgp Iso-Britannia 2019 2

Melko mukavalla tavalla Cairoli otti vuoden kolmannen voiton, vaikka Gautier Paulin onnistui pääsemään lähelle italialaista, kunnes maali oli alle 2 sekuntia. Tim Gajser sijoittui ihmeellisesti kolmanneksi ja nämä ratsastajat on valmistettu erilaisesta tahnasta. Clement Desalle oli neljäs ja Jeremy Van Horebeek viides.

Noudata samaa kaavaa kuin ensimmäisessä hihassa, Antonio Cairoli Hän meni kaikin puolin saamaan reikälaukauksen, mutta tässä tapauksessa Gajserin paine italialaista kohtaan oli vieläkin suurempi ja ensimmäisellä kierroksella Honda-kuljettaja pääsi johtoon.

Mxgp Iso-Britannia 2019 7

Gajser onnistui vetämään pienen patjan sekuntia ennen Cairolia, tyyny, joka on tarpeeksi pehmeä kestämään viimeisen hyökkäyksen kilpailun viimeisen osan aikana, jossa Cairoli kurkotti Gajserin pyörään, mutta ei saavuttanut sitä.

Gajser lisäsi siten kauden ensimmäisen voittonsa 1,7 sekuntia ennen sisilialaista ja 54 sekuntia! nopeammin kuin Gautier Paulin, kolmanneksi luokiteltu. Näillä tuloksilla voitto kokonaislaskennassa putosi Tony Cairolille, Gajser toinen ja Paulin kolmas. Kaiken kaikkiaan Cairoli johtaa 97 pisteellä Gajserin 89 pisteeseen, kun odotamme edelleen Jeffrey Herlingsin paluuta.