Superbikes Magny Cours 2012: Sylvain Guintoli voittaa, Max Biaggi kaatuu ja kaikki ratkeaa viimeisessä kilpailussa

Anonim

Enemmän tunteita mahdotonta Maailman superpyörät. Kaikki ratkeaa vuoden viimeisessä kisassa, ja tämän päivän ensimmäisen kilpailun ansiosta kaksi takaa-ajajaa Max biaggi He ovat tulleet paljon lähemmäksi merirosvoa. Miksi se on? Koska Max kaatui, kun olimme kilpailun kolmannella kierroksella, sillä aikaa Marco Melandri on ollut toinen ja Tom Sykes kolmas. Kilpailu, joka on ollut kaikille erittäin vaikea rakkaan sateemme vuoksi, joka ilmestyy aina sopivimmalla hetkellä. Olemme nähneet kaiken, mutta yhteenvetona jäämme jäljelle, kuinka tiukka mestaruudesta on muodostunut, ja tietysti voiton kotona. Sylvain Guintoli, erittäin ansiokas ja työskennellyt, ja teki selväksi, että se ei haitannut häntä heittää ulos kaoottisesta Effenbert Liberty.

Liikennevalo sammui ja kaikkien syke oli katon läpi (meidän mukaan lukien). Taas satoi ja maa oli täysin märkä. Liikennevalo sammuu ja näemme Sykesin ryntäävän liikkeelle, mihin olemme enemmän kuin tottuneet. Kawasaki 66:n taakse sijoitettiin Jonathan Rea, Eugene Laverty, Carlos Checa ja hallitseva Max Biaggi, Melandri kahdeksas. Ei kestänyt kauan, kun Carlitos nousi kolmanneksi, eikä kestänyt kauan, kun Max ohitti kumppaninsa ja pääsi mukavalle (suhteellisen) neljännelle sijalle. Ja sitten epäilemättä koitti kilpailun tärkein hetki, jolloin italialainen menisi maahan ja tuhoaisi Aprilia RSV:n, ilman mahdollisuutta päästä takaisin raiteilleen.

Marco Melandri

Uskomaton osuma, ja lisäksi Tom johtaa kisaa ja Melandri palasi takaa, joka oli jo viides. Pari kierrosta myöhemmin Sykes joutui kärsimään hieman, koska hän oli lyömätön Rea, joka meni rajaan uuden ja kauniin sisustuksen kanssa Honda CBR1000RR. Mutta Tomin ongelmat eivät päättyneet tähän, kun Checa lähestyi takaa ja vaaransi hänen toisen asemansa. Valitettavasti, Checalla oli vaihtopelaaja, jota seurasi täysi kolari, joten onni liittoutui Sykesin kanssa ja jätti hänet hiljaisemmalle polulle, sillä Guintoli ja Melandri tulivat takaa, mutta tällä hetkellä melko kaukana.

Rea jatkoi suoralla voitolla, ja hän oli jo viemässä takaa-ajoaan yli kahdeksan sekunnin päähän, mutta yksitoista kierrosta jäljellä, näimme toista vallankaappausta tämän hullun kilpailun aikana. Jonathan jatkaa kuolemaan ampumista ja lyö luunsa Magny Coursin märällä asfaltilla. Sykes palasi johtoon ja mestaruus asetettiin nyrkkiin, kun Tomin ja Maxin välillä oli vain 5,5 pistettä. Mutta Melandri ei antanut kaikkea menetettynä, ja Guintoli myös kotona, eikä kestänyt kauan metsästää Sykesiä, joilla oli ongelmia kilpailun toisessa osassa, kuten tavallisesti.

Joten yhdeksän kierroksen puuttuessa he ovat jo liimautuneet pyöräänsä, eikä niiden ohittaminen kestä kauan, mutta olemme todistamassa yllätystä, ja se on Sylvain ei aio asettua kotiin ja haluaa voittoa. Sydänkohtauskierroksen jälkeen kolmen lentäjän taistelevan vierekkäin, asiat vakiintuvat, kun Guintoli ensin, Melandri toiseksi ja Sykes kolmanneksi. Tästä hetkestä loppuun asti olemme jo nähneet muutamia muutoksia ja vain kun jokainen oli vähitellen siirtymässä pois takaa-ajajasta. Joten, kuten sanoin, palkintokorokkeelle sijoittui Guintoli ensimmäisenä, Melandri toisella ja Sykes kolmannella, mikä jätti maailman avoimeksi.

Tom Sykes
Tom Sykes

Johtavan trion takana erinomainen Maxime bergeri neljännellä sijalla, Leon haslam viidennessä ja Ayrton badovini kuudentena, kun taas Laverty oli seitsemäs, Davide Giugliano kahdeksas ja huomio, Claudio Corti debyyttisarjassaan hän oli yhdeksäs. Erittäin hyvä italialaiselle. Vain kolmetoista kuljettajaa on päässyt kisaan, ja olemme nähneet myös kuljettajien kaatumista mm Leon Camier, että hän on ottanut hyvän iskun tai Chaz Davies.

Jotta, yleinen luokitus on tulessa juuri nyt, ja kolme ehdokasta, jotka esitimme tälle viikonlopulle, jatkavat tittelin vaihtoehtojen kanssa. On totta, että Biaggi on edelleen etumatkalla, mutta varmasti hänen pudotuksensa antaa hänelle paljon ajattelemisen aihetta juuri nyt. Roomalainen johtaa Sykesiä 14,5 pisteellä, kun taas Marco on 18,5 pisteellä. Se saattaa tuntua riittävältä tulolta, mutta näimme juuri ensimmäisen kilpailun …

Toistaiseksi tämä ensimmäinen kilpailu, jossa on odottamaton käsikirjoitus ja joka saa meidät pysymään ruudulla nähdäksemme, mitä lopulta tapahtuu. Jos olen hermostunut… kuinka nämä herrat eivät voisi olla juuri nyt? Lyö vetosi ja tiedämme voittajan muutaman tunnin kuluttua. Parempi mahdoton loppu tälle Superbike World Championshipille, ja ensi vuonna tämä odottaa meitä Jerezissä, en halua edes kuvitella sitä. Buff!