Husqvarna, viisikymmentä vuotta maailmanmestaruutta

Anonim

Maailmanlaajuinen menestys Husqvarna Se alkoi vuonna 1959, kun Rolf Tibblin voitti ensimmäisen Husqvarna-tittelin motocrossin MM-sarjan 250 cc:n luokassa. Hieman myöhemmin hänen osallistumisensa enduro-luokkaan ja viime aikoina supermotardissa saapui. Viisikymmentä vuotta myöhemmin Husqvarna on edelleen johtava tuotemerkki kilpailussa.

Huski se ei ole aivan moottoripyörä, jota nähdään usein harjoitella enduroa tai radalla. Kilpailussa he ovat kuitenkin aina kärkisijoilla. Ja tätä varten ei ole parempaa kuin tehdä pieni katsaus hänen viimeisestä vuodesta hänen kultaisen vuosipäivän kunniaksi. Muuten, on myös viisikymmentä vuotta siitä, kun he tekivät ensimmäisen moottorisahansa, mutta en kerro sinulle muuta tästä, okei?

Husqvarna on voittanut Supermotard-tittelin kolmatta kertaa peräkkäin, avustuksella Adrien chareyre S2:ssa. Mutta lisäksi se on voittanut rakentajien tittelin sekä S1:ssä että S2:ssa RR 450 SM:llä ja SM 530 RR:llä.

Endurossa, Antoni meo hän oli toiseksi Enduro 1 -kategoriassa TE 250:llä ja on yksi ensi vuonna mestaruuteen pyrkivistä lentäjistä. Enduro 2:ssa kolmas sija Sabastian Guillaumelta sekä ratsastajat, jotka voittivat junioriluokissa.

Lopuksi motocrossissa Alex Salvini hän oli toiseksi MX3-sarjassa ja Christophe Martin, kolmas European Supercross -sarjassa. Vuodelle 2010 on asetettu entistä enemmän läsnäoloa mestaruuskilpailuissa. Ei huono suhteellisen pienelle merkille.