Superpyörät: Baylissin jälkeinen aikakausi alkaa Hagan ja Spiesin voitoilla Australiassa

Anonim

Aloitti Vuoden 2009 superbike-maailmanmestaruuskilpailut, japanilainen Noriyuki Haga (Ducati) voitti ensimmäisellä kierroksella ja pohjoisamerikkalainen Ben Spies (Yamaha) toisella, intensiivisenä päivänä Phillip Islandin radalla. Tällä tavalla, Haga - Troy Baylissin "perillinen" virallisessa Ducati / Xerox -tiimissä - ottaa johtoon kokonaisuutena.

Korostettavina tiedoina meidän on mainittava australialaisten kuljettajien huono suoritus kotona, jonka parhaat sijoitukset saavuttivat Troy Corser (BMW), yhdestoista kahdeksas ensimmäisessä kilpailussa, ja Broc Parkes (Kawasaki), kahdeksastoista toisessa. olen varma että 69 000 paikallista fania, jotka ovat nähneet esityksen, ovat kaivanneet Troy Baylissiä, erityisesti hänen "tuplaansa" vuonna 2008 tällä radalla.

Ensimmäisellä kierroksella Haga on voittanut tiukan voiton, ylitti maaliviivan vain 3 sadasosaa ennen saksalaista Max Neukirchneria (Suzuki); molemmat yli 5 sekuntia kolmanneksi sijoittuneen japanilaisen Yukio Kagayaman (Suzuki) jäljessä. Espanjan puolelta, Tšekki (Honda) suoritti parhaan roolin ja sijoittui kahdestoista, kun taas Ruben Xaus (BMW) sijoittui yhdeksänneksi ja David Salom (Kawasaki) 21. sijalle.

Ben
Ben

Toisessa hihassa, Ben Spies ilmestyi vihdoin ja sijoittui ensimmäiseksi, mikä vahvisti hyvät vaikutelmat, joita hän jätti voittaessaan Superpolen, ja toipumassa huonosta lähdöstä (hän sijoittui ensimmäisessä erässä 16. jarrutusvirheen vuoksi). Japanilainen Haga oli lähellä tuplauksen mahdollisuutta, mutta lopulta hänelle jäi ei niin merkittävä kakkospaikka mikä jättää hänet maailman johtajaksi. Kolmanneksi sijoittui britti Leon Haslam (Honda).

Kansalaisten keskuudessa mm. tällä kertaa Xaus suoritti parhaan suorituksen saavuttaen yhdennentoista sijan ennen Checan (kolmetoista) ja David Salomin kanssa kahdeskymmenesviidenneksi, paljon työtä edessä, mutta lohduttaen ja luottavaisin mielin molempien kilpailujen suorittamisesta.