Rubén Fernández ja Ander Valentín voittivat Valdemorillossa

Anonim

Kuten jo kerroimme, Red Bull MX Mud Kids pelattiin eilen Valdemorillossa. The kylmää ja jäistä mutaa He olivat muuttaneet Madridin radan vaikeaksi maastoksi motocrossin harjoitteluun, mutta nuoret kuljettajat eivät perääntyneet vaan juoksivat kisan voittoon ja KTM-moottoripyörään, joka oli lopullinen palkinto kummassakin kategoriassa.

Nuorimmat radalle lähteneet olivat paistaa. Tässä kategoriassa Rubén Fernández Vigosta voitti muille, mikä osoittaa, miksi hän on 9-vuotiaana ikänsä vertailulentäjä Galiciassa ja muualla Espanjassa. Hänen takanaan palkintokorokkeen päättivät mahtava Manuel Prieto, 10-vuotias, ja Oscar Martínez Madridista.

Hieman vanhempia olivat lapset lupausluokka. Tässä voitto meni Ander Valentínille, joka lensi Madridin radan yli. Alejandro Serrano Zaragozasta sijoittui toiseksi ja Iker Larrañada de Victoria sulki palkintokorokkeen.

Nämä kuusi lentäjää voittivat 59 osallistujaa, ja he ovat saaneet kotiin hyvän palkinnon. Voittajat saivat 65 ja 85 cc KTM:n vastaavasti, ja kuten muut podiumin jäsenet, he saivat myös Leatt Brace -suojajärjestelmän.

Nähtyään mitä Valdemorillon uralla nähtiin, I Kirjoitan heidän nimensä ylös, koska he ovat varmasti muutaman vuoden kuluttua kansallisen ja kansainvälisen motocrossin päähenkilöitä.